Понедельник, 06.05.2024, 18:29
JABU
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
ПК начинающих [6]
знание ПК для начинающих
Мои статьи [25]
Основи збору, обробки та передавання інформації 6 семестр [1]
Основи збору, обробки та передавання інформації 6 семестр
Баскетбол [1]
Баскетбол
"Информатика" [7]
"Информатика"
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 44
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Статьи » Мои статьи

ПЕРЛИНА КИЄВА

ЯБЛУНЯ ПЕРЛИНА КИЕВА

Яблуня Перлина Киева, зимовий сорт


ПЕРЛИНА КИЄВА

Зимовий сорт

Походження:  Рубін х Прісцилла

Автори: В.П.Копань, К.М.Копань, Л.Д.Болдижева

До Державного реєстру сортів рослин внесений у 2001 році.

Рекомендований для вирощування в зонах Полісся та Лісостепу.

Імунний до парші. Стійкий до борошнистої роси. Зимостійкий.

Дерево швидкоросле, досить велике, з широкопірамідальною кроною. Плодоносить на верхівках однорічних приростів, кільчатках. На середньорослій підщепі вступає у плодоношення на 3-4 рік після садіння.

Урожайність 8-річних дерев на підщепі  54-118 – 40-55 кг/дер. (28-35 т/га).

Плоди середні та великі (160-225 г), одномірні, округло-конічні, з ребристою верхівкою, зеленувато-жовті, з яскравим бордово-червоним розмитим рум’янцем майже на всій поверхні. М’якоть зеленувато-кремова, дрібнозерниста, дуже щільна, соковита, кисло-солодкого смаку (7,5-7,8 бала). Знімальна стиглість настає у третій декаді вересня, споживча – на початку листопада. В холодильній камері зі звичайною атмосферою зберігаються до березня. Схильні до ураження низькотемпературним мокрим опіком. Придатні для переробки на високоякісний сік.

Категория: Мои статьи | Добавил: jambuli (27.10.2015)
Просмотров: 445 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024